Rendelőnk

GYIK

Budapest, XV. kerületében a Nyírpalota út 73. fszt 1. szám alatt.

A kaputelefonon az 1-es csengőt kell megnyomnia. A +36 30 432 2724 telefonszámon kérhet segítséget.

Nagyon fontos, hogy kérjen időpontot előre. Mivel magánrendelőként működünk, nagyon fontos számunkra, hogy rövid várakozási idővel tudjuk ellátni pácienseinket. Ehhez elengedhetetlen, hogy előzetes bejelentkezés alapján fogadjunk a betegeinket. 

Klinikánkon a legmodernebb fájdalomcsillapítási módszereket alkalmazzuk, kezdve az érzéstelenítő zselékkel, spray-kel, és nem allergizáló anyagok felhasználásával. Természetesen, rendkívül fontos, hogy a panaszok megjelenését követően a lehető leghamarabb keresse fel orvosainkat, hogy a kezelést a leggyorsabban és leghatékonyabban megkezdhessük.

Természetesen, a legkorszerűbb digitális panoráma röntgen áll rendelkezésre rendelőnkben, hogy a kezeléseinket a leghatékonyabban tudjuk előkészíteni. Az elkészült felvételt emailben vagy pendrive-on pácienseink rendelkezésére bocsátjuk.

Az egyik leggyakoribb fogpótlási eljárás, amelyet alkalmazunk. Magas minőségű fog implantátumok beültetésével hosszútávú, kényelmes megoldást kínálunk hiányzó fogai pótlására. Kérjen ingyenes konzultációnkra időpontot az alábbi telefonszámon vagy kérjen díjmentes visszahívást itt.

Minden eset egyedi, de átlagosan 1-1,5 hét elkészülési idővel tudnak számolni pácienseink. Több különböző korona típus közül tudnak választani rendelőnkben. Kérjen ingyenes konzultációnkra időpontot az alábbi telefonszámon vagy kérjen díjmentes visszahívást itt.

A fogkő rendszeres eltávolítása rendkívül fontos szerepet játszik a fogíny és fogágybetegségek kialakulásának megelőzése érdekében. Extrém esetekben hosszútávon akár a fogak elvesztésével is járhat a fogkő eltávolításának elmulasztása. Kérjen ingyenes konzultációnkra időpontot az alábbi telefonszámon vagy kérjen díjmentes visszahívást itt.

A gyökérkezelés folyamata és időtartama eltérő lehet attól függően, hogy milyen súlyos a gyulladás. Minden esetben a csatorna(ák) tisztítása a legfontosabb lépés, amely során mind kémiailag, mind mechanikailag a gyökérfelület belsejét munkáljuk meg. Enyhe gyulladás esetén a fogorvos csak kitisztítja a csatornákat, erősebb gyulladás esetén gyulladáscsökkentő gyógyszert és fájdalomcsillapítót is alkalmazunk. Fogorvosaink arra törekszenek minden esetben, hogy a gyökérkezelés folyamatát a lehető legfájdalommentesebb eljárások alkalmazásával végezzék el. Kérjen ingyenes konzultációnkra időpontot az alábbi telefonszámon vagy kérjen díjmentes visszahívást itt.

Egészségügyi intézményként az egyik legfontosabb rendelőnkben a lehető legnagyobb tisztaság és higiénia folyamatos fenntartása. Ehhez a legkorszerűbb fertőtlenítő anyagokat és sterilizáló berendezéseket használjuk minden nap.

Fogászatunk 2021-ben egy teljes körű felújításon esett át, amely során a legkorszerűbb elvárásoknak megfelelően alakítottuk ki rendelőnket.

Amennyiben nincs semmilyen panaszunk, abban az esetben is célszerű legalább fél évente átvizsgáltatni fogsorunkat. Preventív jelleggel elvégezni ilyenkor a szükséges szájhigiéniai kezeléseket, mint például a fogkő eltávolítása. Ezzel minimálisra csökkentve a későbbi fogászati betegségek kialakulásának kockázatát. Kérjen ingyenes konzultációnkra időpontot az alábbi telefonszámon vagy kérjen díjmentes visszahívást itt.

Folyamatos kedvezményekről, időszakos akcióinkról érdeklődjön weboldalunkon és közösségi média felületeinken. 

Természetesen minden általunk végzett munkára, kezelésre garanciát vállalunk. Minden kezelés típusra egyedi garanciák vonatkoznak. A részletekről érdeklődjön orvosainknál! 

Kérjen díjmentes visszahívást!

Foglalna időpontot vagy kérdése lenne?
Csak küldje el telefonszámát és mi hétköznap 48 órán belül díjmentesen visszahívjuk,
hogy beszélgessünk a kezelésekről, megválaszoljuk kérdéseit, vagy időpontot foglaljunk Önnek.

Ezen a számon tudjuk majd Önt visszahívni.
Adatai védelme fontos számunkra, melyeket bizalmasan kezelünk, harmadik félnek semmilyen esetben sem adjuk ki.