Munkatársaink

Dr. Nagy Dániel​

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa​

Dr. Nagy Dániel vagyok, fogorvos. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, azóta az állami egészségügyben és privát fogászatokon dolgozom ahol rengeteg tapasztalatot szereztem a külföldi páciensek beteg ellátásában is. 

Szakvizsgát Konzerváló fogászat és a Fogpótlástanból szereztem: a esztétikus koronák és hidak készítésére, implantációs fogpótlásokra specializálódtam. Fontosnak tartom, hogy korszerű, minőségi és tartós anyagokkal dolgozzak, amelyek tökéletes végeredményt biztosítanak – akár kivehető, akár rögzített fogpótlásról van szó. Anyanyelvemen kívül németül és angolul beszélek.

Dr. Nghiem Lien Peggi

Fogszabályozó szakorvos

Fogorvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem summa cum laude minősítéssel, majd a diploma megszerzése után azonnal a fogszabályozás elsajátítása került a figyelmem középpontjába. Hivatásom gyakorlása során elengedhetetlennek érzem az empatikus, emberközpontú hozzáállást. A rendelés során igyekszem nyugodt és oldott hangulatot teremteni, hogy a lehető legpozitívabb élményt jelentse a nálunk eltöltött idő.

Dr. Beke Miklós

Fogorvos​

Dr. Beke Miklós vagyok, diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Fogorvosi karán szereztem. Szakmai érdeklődésem középpontjában az esztétikus fogászat és a szájsebészet áll. Ennek érdekében szakmai kurzusokon, továbbképzéseken rendszeresen részt veszek a folyamatos fejlődésemet támogatva.

Különös figyelmet fordítok minden páciensre. Hiszem, hogy a gyermekkorban történő első kezelések jelentős hatással bírnak a jövőbeni beavatkozások tekintetében.

Vidám természetem és alapos munkavégzésem segít abban, hogy a fogászati kezelés ne csak hatékony, hanem pozitív élmény is legyen.

Dr. Keresztessy Gitta

Fogorvos​

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem. Munkám során arra törekszem, hogy a pácienseimmel együttműködve elkészítsük a számukra legmegfelelőbb kezelési tervet. A kezelések alatt fontosnak tartom a folyamatos tájékoztatást, illetve a nyugodt és barátságos környezet megteremtését.

Dr. Seres Eszter

Fogorvos​

Tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen végeztem. Egyetemi éveim során klinikai kutatásokban is részt vettem, mint TDK hallgató. Fogorvosi tapasztalatomat állami- és magánrendelőkben szereztem.

Munkám során fontosnak tartom a páciensek igényeinek pontos felmérését, széleskörű tájékoztatását. Célom, hogy a kezelések nyugodt, barátságos légkörben, félelem- és fájdalommentesen történjenek.

A gyógyítás mellett nagy hangsúlyt fektetek a megelőzésre és a rendszeres ellenőrző vizsgálatokra. Szaktudásomat továbbképzéseken bővítem, hogy a legkorszerűbb technikákat biztosíthassam pácienseim számára.  Fő érdeklődési köröm a konzerváló fogászat és fogpótlástan.

Dr. Szilágyi Dóra Vivien

Fogorvos​

Tanulmányaimat az Ungvári Nemzeti Egyetemen és a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem.

Munkámat elhivatottsággal és lelkiismeretesen végzem. Fontosnak tartom, hogy betegeim biztonságban érezzék magukat, és elégedetten távozzanak tőlem. Amennyiben szükséges, boldogan térjenek vissza hozzám. Nálam mindig jó hangulatban zajlanak a kezelések, nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy pácienseim fájdalommentesen, jól tájékoztatva éljék át a székben töltött időt.

Nagyon fontosnak tartom, hogy szaktudásomat folyamatosan továbbképzéseken fejlesszem. Fő érdeklődési köröm a konzerváló fogászat, fogpótlástan és a szájsebészet.

Barti Kitty Helga

Klinikai fogászati higiénikus

Végzettségeimet a Pannon Kincstár Humán Szakképző Központban szereztem. Elsőnek elvégeztem a fogászati asszisztensi szakmát, majd a Klinikai fogászati higiénikust.

Nagyon fontosnak tartom fogaink egészségének megőrzését, helyreállítását és megmentését. Első lépésként a prevenciót/megelőzést szeretném kiemelni, amelynek a megfelelő szájhigiénia az alapja. Ennek eléréséhez a fogmosás alapjait kell elsajátítani, amit fogtisztításom (Fogkő eltávolítás) során személyre szabottan, türelmesen, körültekintően adok át minden kedves páciensünknek.

Számomra fontos, hogy a félelemmel, szorongással érkező pácienseknél a kedves és vidám természetemmel igyekezzem elérni, hogy pozitív élménnyel és elégedetten távozzon a rendelőnkből. Fontosnak tartom a rendszeres kontroll vizsgálatot pácienseink egészségét és azt, hogy máskor is bizalommal térjen vissza hozzánk.

Sok szeretettel várom Önöket.

Fekete Diána

Klinikai fogászati higiénikus

A gyakorlati időmet egy magánklinikán töltöttem, ahol megismerhettem a szakmám összes területét, így könnyedén elsajátíthattam a vele járó különböző feladatokat. 2019-ben sikeres fogászati asszisztensi vizsgát tettem. Ezután 2022-ben elvégeztem a klinikai fogászati higiénikusi képzést is, így már egy magasabb szinten is közreműködhetek a páciensek fogászati ellátásában és a prevenciós tevékenységekben.

2019. óta dolgozom asszisztensként, 2022-től pedig a DentalXV csapatát erősítem. Feladataim közé tartozik az orvosi munka asszisztálása, a fogkő eltávolítása, a fogak polírozása, fehérítése. Mivel a szakmai fejlődést igen fontosnak tartom, tudásom frissítése érdekében folyamatosan továbbképzéseken veszek részt.

Optimizmusommal és kedvességemmel oldott légkört teremtek, hogy minden páciens a lehető legjobban érezze magát a rendelőben.

“A mosoly az egyetlen olyan beszéd, amelyet szavak nélkül is mindenki megért.”

Soltész Katalin

Klinikai fogászati higiénikus

Soltész Katalinnak hívnak, 20 éve dolgozom fogászati ellátásban. Asszisztensként kezdtem a pályafutásom, mind az általános fogászat mind a szájsebészeti területen szereztem tapasztalatot, majd elvégeztem a klinikai-fogászati higiénikus képzést.

Több ezer dentálhigiéniai kezelés van a hátam mögött. Fontosnak tartom, hogy a pácienseim elégedetten, széles mosollyal az arcukon távozzanak tőlem! A precizitást és az alaposságot tartom fő erényeimnek. Továbbképzések látogatásával fejlesztem tudásom, hogy naprakész legyek az új technikák/technológiák elsajátításában. Célom, hogy pácienseimben az esetleges félelmeiket eloszlassam a fogászati kezelésekkel kapcsolatban.

Kérjen díjmentes visszahívást!

Foglalna időpontot vagy kérdése lenne?
Csak küldje el telefonszámát és mi hétköznap 48 órán belül díjmentesen visszahívjuk, hogy beszélgessünk a kezelésekről, megválaszoljuk kérdéseit, vagy időpontot foglaljunk Önnek.

Ezen a számon tudjuk majd Önt visszahívni.
Adatai védelme fontos számunkra, melyeket bizalmasan kezelünk, harmadik félnek semmilyen esetben sem adjuk ki.