Munkatársaink

Dr. Nagy Dániel​

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa​

Dr. Nagy Dániel vagyok, fogorvos. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, azóta az állami egészségügyben és privát fogászatokon dolgozom ahol rengeteg tapasztalatot szereztem a külföldi páciensek beteg ellátásában is. 

Szakvizsgát Konzerváló fogászat és a Fogpótlástanból szereztem: a esztétikus koronák és hidak készítésére, implantációs fogpótlásokra specializálódtam. Fontosnak tartom, hogy korszerű, minőségi és tartós anyagokkal dolgozzak, amelyek tökéletes végeredményt biztosítanak – akár kivehető, akár rögzített fogpótlásról van szó. Anyanyelvemen kívül németül és angolul beszélek.

Dr. Nghiem Lien Peggi

Fogszabályozó szakorvos

Fogorvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem summa cum laude minősítéssel, majd a diploma megszerzése után azonnal a fogszabályozás elsajátítása került a figyelmem középpontjába. Hivatásom gyakorlása során elengedhetetlennek érzem az empatikus, emberközpontú hozzáállást. A rendelés során igyekszem nyugodt és oldott hangulatot teremteni, hogy a lehető legpozitívabb élményt jelentse a nálunk eltöltött idő.

Dr. Beke Miklós

Fogorvos​

Dr. Keresztessy Gitta

Fogorvos​

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem. Munkám során arra törekszem, hogy a pácienseimmel együttműködve elkészítsük a számukra legmegfelelőbb kezelési tervet. A kezelések alatt fontosnak tartom a folyamatos tájékoztatást, illetve a nyugodt és barátságos környezet megteremtését.

Dr. Seres Eszter

Fogorvos​

Tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen végeztem. Egyetemi éveim során klinikai kutatásokban is részt vettem, mint TDK hallgató. Fogorvosi tapasztalatomat állami- és magánrendelőkben szereztem.

Munkám során fontosnak tartom a páciensek igényeinek pontos felmérését, széleskörű tájékoztatását. Célom, hogy a kezelések nyugodt, barátságos légkörben, félelem- és fájdalommentesen történjenek.

A gyógyítás mellett nagy hangsúlyt fektetek a megelőzésre és a rendszeres ellenőrző vizsgálatokra. Szaktudásomat továbbképzéseken bővítem, hogy a legkorszerűbb technikákat biztosíthassam pácienseim számára.  Fő érdeklődési köröm a konzerváló fogászat és fogpótlástan.

Barti Kitty Helga

Klinikai fogászati higiénikus

Végzettségeimet a Pannon Kincstár Humán Szakképző Központban szereztem. Elsőnek elvégeztem a fogászati asszisztensi szakmát, majd a Klinikai fogászati higiénikust.

Nagyon fontosnak tartom fogaink egészségének megőrzését, helyreállítását és megmentését. Első lépésként a prevenciót/megelőzést szeretném kiemelni, amelynek a megfelelő szájhigiénia az alapja. Ennek eléréséhez a fogmosás alapjait kell elsajátítani, amit fogtisztításom (Fogkő eltávolítás) során személyre szabottan, türelmesen, körültekintően adok át minden kedves páciensünknek.

Számomra fontos, hogy a félelemmel, szorongással érkező pácienseknél a kedves és vidám természetemmel igyekezzem elérni, hogy pozitív élménnyel és elégedetten távozzon a rendelőnkből. Fontosnak tartom a rendszeres kontroll vizsgálatot pácienseink egészségét és azt, hogy máskor is bizalommal térjen vissza hozzánk.

Sok szeretettel várom Önöket.

Fekete Diána

Klinikai fogászati higiénikus

A gyakorlati időmet egy magánklinikán töltöttem, ahol megismerhettem a szakmám összes területét, így könnyedén elsajátíthattam a vele járó különböző feladatokat. 2019-ben sikeres fogászati asszisztensi vizsgát tettem. Ezután 2022-ben elvégeztem a klinikai fogászati higiénikusi képzést is, így már egy magasabb szinten is közreműködhetek a páciensek fogászati ellátásában és a prevenciós tevékenységekben.

2019. óta dolgozom asszisztensként, 2022-től pedig a DentalXV csapatát erősítem. Feladataim közé tartozik az orvosi munka asszisztálása, a fogkő eltávolítása, a fogak polírozása, fehérítése. Mivel a szakmai fejlődést igen fontosnak tartom, tudásom frissítése érdekében folyamatosan továbbképzéseken veszek részt.

Optimizmusommal és kedvességemmel oldott légkört teremtek, hogy minden páciens a lehető legjobban érezze magát a rendelőben.

“A mosoly az egyetlen olyan beszéd, amelyet szavak nélkül is mindenki megért.”

Soltész Katalin

Klinikai fogászati higiénikus

Soltész Katalinnak hívnak, 20 éve dolgozom fogászati ellátásban. Asszisztensként kezdtem a pályafutásom, mind az általános fogászat mind a szájsebészeti területen szereztem tapasztalatot, majd elvégeztem a klinikai-fogászati higiénikus képzést.

Több ezer dentálhigiéniai kezelés van a hátam mögött. Fontosnak tartom, hogy a pácienseim elégedetten, széles mosollyal az arcukon távozzanak tőlem! A precizitást és az alaposságot tartom fő erényeimnek. Továbbképzések látogatásával fejlesztem tudásom, hogy naprakész legyek az új technikák/technológiák elsajátításában. Célom, hogy pácienseimben az esetleges félelmeiket eloszlassam a fogászati kezelésekkel kapcsolatban.

Kérjen díjmentes visszahívást!

Foglalna időpontot vagy kérdése lenne?
Csak küldje el telefonszámát és mi hétköznap 48 órán belül díjmentesen visszahívjuk, hogy beszélgessünk a kezelésekről, megválaszoljuk kérdéseit, vagy időpontot foglaljunk Önnek.

Ezen a számon tudjuk majd Önt visszahívni.
Adatai védelme fontos számunkra, melyeket bizalmasan kezelünk, harmadik félnek semmilyen esetben sem adjuk ki.